3 Comments

...in consecinta, eu am doua probleme existentiale:

1. Am inteles: carnea nu-i buna. Dar va rog sa va hotarati care este viitorul: ierburi sau insecte? Sa stim si noi.

OBS. Varianta "insecte" pare all inclusive, astea mancand si iarba, printre altele.

2. S-au mai suparat o data autoritatile pe Lidl, anul trecut - cand au inchis vreo 4-5 in Iasi. S-a dus soacra-mea, a gasit taraba inchisa si l-a luat la rost pe gardianul/politistul local/ce-o fi fost ala de era in zona: "Cum adica e inchis lidălul?!?"

Sa puna, dom'le, orar cu inchiderile astea, sa stim si noi, sa nu ramanem in pana de parmezan ras (cam asta e singurul lucru pe care-l cumpar constant de-acolo)!

Expand full comment

aia cu cosurile pline de jeg, nu e exagerare, asa le-am vazut de cand s-a deschis lid-ul din Colentina de pe Fabrica De Gheata, Bucuresti

Expand full comment

Hmmm, carnea (neprocesata) ii chiar buna, strans legata cu evolutia umana de cateva milioane de ani. Recent, grasimile saturate si implicit carnea a inceput sa dispara de pe lista de alimente nerecomandate pentru ca s-a dovedit ca a fost doar stiinta nefondata, bazata pe chestionare. Pe cealalta parte, ierburile par sa creeze o gramada de probleme, mai ales in cazul oamenilor cu boli autoimune, pentru ca ierburile, vietati si ele, nu vor sa fie mancate si au mecanisme de defensiva chimice, cunoscuti si sub numele de antinutrienti.

Nu mai blamati carnea pentru ceea ce zaharul si carbohidratii in exces au facut!

Expand full comment